Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er udsigt til en massiv udvidelse af overnatningskapaciteten i det nordvestlige hjørne af Sjælland, når projektet Nordic Land bliver realiseret i tilknytning til oplevelsesparken Sommerland Sjælland. Det skriver Turistmonitor.dk.

For med Nordic Land vil Kåre Dyvekær, som er indehaver af Sommerland Sjælland, sammen med ejendomsudvikler Lars Nybjerg fra Nybjerg Erhverv opføre 372 hytter, et hotel, flere lejligheder og en eventhal midt i Odsherred.

De samlede planer rummer intet mindre end 1.600 nye overnatningspladser, og de skal opføres gennem to selvstændige udviklingsprojekter, hvor de to investorer ejer hver deres del af jorden.

Nu er de to udviklere så småt klar til at gå ud i offentligheden i jagten på de endelige investorer, og forhåndsinteressen har været stor.

“Vi ejer hver vores del af projektet, og vi ejer hver især de jordstykker, de skal opføres på. Vi har arbejdet med det her i en del år og har lagt mange pengene i projektudviklingen, og nu går vi i mere tæt dialog med potentielle investorer,” forklarer Lars Nybjerg.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Log ind