Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Entreprenøren mangler kun én ting, før arbejdet med at opføreet 15 etagers anneks til Hotel Comwell i Aarhus kan gå i gang. Det er til gengæld en helt nødvendig ting: Banedanmarks godkendelse af byggeplads og projekt klos op af jernbanen.

Byggepladsen blev etableret hen over efteråret, men arbejdet på den er aldrig for alvor kommet i gang.

Byggeprojektet klos op af banelegemet venter nemlig på en tilladelse fra Banedanmark, oplyser entreprenøren, Nordstern.

Byrådet har for længst vedtaget lokalplanen for nybyggeriet.

”Det er ikke selve projektet, der mangler godkendelse. Det vi venter på er Banedanmarks godkendelse af arbejdet med at opføre det”, siger Ditte Hejberg Sorknæs, der er marketing- og kommunikationsdirektør i Nordstern.

Forventningen er, at godkendelsen kommer snart, oplyser hun.

Læs hele historien på stiften.dk (kræver login)

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind