Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I snart 150 år har Restaurant Schønnnemann på Hauser Plads i det centrale København langet snaps, smørrebrød og fadøl over disken til frokostsultne gæster.
Og det gør restauranten bestemt stadig, forsikrer Juliette Gaarn Rasmussen, der i dag ejer Schønnemann sammen med sin mand. Men der er alligevel sket noget med fadøllene de seneste år. Interessen for alkoholfri øl som alternativ til de traditionelle er steget markant de seneste et til to år, siger hun. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Hos Schønnemann mener man, at øl passer godt sammen med de ofte fede og salte smørrebrødsmadder. Og her har alkohollen en stor berettigelse ved at holde på smagen i øllen, siger restaurantejeren, der dog glæder sig over udviklingen i øllene uden alkohol.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslovsaftale: Millioner til lokale turismeprojekter
22-11-2024
-
Forretningsrejser ser mod vækst og bæredygtighed i 2025
22-11-2024
-
HORESTA Årsdag 2024: Minister - Turisme er godt for hele Danmark
22-11-2024
-
Kunstig intelligens ændrer kravene til hospitality
22-11-2024
-
HORESTA Årsdag 2024: AI skal løfte branchen – ikke erstatte det menneskelige
22-11-2024
-
Nordsjælland på listen over verdens bedste rejsemål i 2025
22-11-2024
-
Generationsskifte hos Albatros Travel
22-11-2024
-
B&B Hotels fejrer nyt hotel i Aalborg
22-11-2024