Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I model med højeste sats for afgift på 750 kroner per ton CO2 vil prisen på slagteri- og mejerivarer stige med knap fire procent, vurderer ekspertgruppe.
Det svarer til en prisstigning på 4,5 kroner for 500 gram oksekød eller 60 øre på en liter mælk, skriver Fødevarewatch.dk.
Ved en afgift på 375 kroner vil prisstigningen være henholdsvis 2,3 kroner og 30 øre, mens det ved den laveste foreslåede afgift vil være 1,3 kroner og 20 øre.
En endelig CO2-afgift på landbruget skal forhandles i en grøn trepart. Foruden regeringen består den af landbrugsorganisationer og grønne organisationer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotel i Odense bliver en del af Strawberry
21-01-2025
-
Accor ønsker flere hoteller i Norden
21-01-2025
-
Burgerkæde lukker endnu en restaurant efter konkurs
21-01-2025
-
Ikonisk badehotel på Langeland får nyt liv
21-01-2025
-
Sushikæde fortsætter vækst og millionoverskud
21-01-2025
-
HORESTA: Hotelvækst rykker til byer uden for København
21-01-2025
-
Herregårdshotel forlader Bühlmann-kæden
21-01-2025
-
Turistmedier: HORESTA fik 300 nye medlemmer i 2024
21-01-2025
-
Nyt hotelprojekt skal sætte Fredericia på landkortet
21-01-2025