Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mønsted Kalkgruber er nu certificeret som Green Attraction, som er et miljømærke for danske attraktioner, der aktivt arbejder med bæredygtighed. Det skriver Viborg-folkeblad.dk.

Certificeringen får kalkgruberne for flere bæredygtige tiltag som energieffektiv belysning, fokus på vandforbrug, affaldssortering og brug af miljøvenlige materialer i den daglige drift, og for fokus på genbrug, madspild og genanvendelighed.

Green Attraction-mærket er etableret i samarbejde mellem flere danske organisationer, herunder HORESTA, Organisationen Danske Museer og Danske Zoos og Akvarier.

Kalkgrubernes direktør, Tina de Linde, glæder sig over certificeringen og peger på, at nye udstillinger og renoveringer er skabt med fokus på genbrug og upcycling, menuen i caféen er smal og nøje udvalgt og portionsstørrelserne er tilpasset for at minimere madspild.

Desuden består varesortimentet i butikken består udelukkende af produkter, der er genanvendelige.

Læs hele historien på viborg-folkeblad.dk

Nyt fag på branchens bedste lederuddannelse

HORESTA og Erhvervsakademi Dania har udviklet en akademiuddannelse i Hospitality Management til nuværende og kommende ledere inden for hotel-, restaurant- og turismeerhvervet – nu er der kommet et nyt fag på uddannelsen.

Log ind