Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Meget står på spil, når det i løbet af de kommende måneder vil blive meldt ud, hvilke turismeprojekter der vil blive en del af forsøgsordningen. Det skriver Turistmonitor.dk.

15 kommuner og 17 projekter venter på syvende måned på en melding om, hvorvidt de har fået tildelt én af seks forsøgstilladelser, som udbydes af By-, Land- og Kirkeministeriet.

Forsøgstilladelserne giver mulighed for at anlægge og udvikle turismeprojekter i områder i naturen og i kystzoner med dispensation fra planloven, klitfredningslinjen og strandbeskyttelseslinjen.

Lolland Kommune er en af de destinationer, der står på tærsklen til en mulig revolution inden for dansk turisme. Får de grønt lys, kan det betyde en markant udvikling for turismen på Lolland.

”Det vil betyde, at vi kan realisere et af Danmarks største turistudviklingsprojekter på kysten,” siger kommunaldirektør i Lolland Kommune, Thomas Knudsen.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Tripadvisor lancerer booking direkte i appen

Tripadvisor har i denne uge løftet sløret for hotelbookinger direkte gennem appen. Den store rejseplatform ønsker at komme tættere på forbrugeren og engagere dem i længere tid, lyder det.

Log ind