Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michael Lund Petersen, tidligere medejer af smykkevirksomheden Pandora, har købt sig til 20 procent af ejerskabet i den nystartede, københavnske michelinrestaurant Aure, som første gang slog dørene op den 7. marts i år. Det skriver Fødevarewatch.dk.

“Normalt udtaler jeg mig ikke om vores investeringer, men jeg vil gerne gøre en undtagelse i forhold til Restaurant Aure. Jeg bor i udlandet, og set udefra har Danmark en yderst talentfuld generation af kokke- og gastroiværksættere, som har formået at sætte vores lille land på verdenskortet. For mig er Emma og Nicky fantastiske rollemodeller på, hvordan man forener talent, hårdt arbejde og evnen til på kort tid at skabe en sund forretning,” siger Michael Lund Petersen.

Aure drives af kæresteparret Emma Nørbygaard og Nicky Arentsen, der er køkkenchef og desuden har modtaget prisen Young Chef Award 2024.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk

Ejer har fået nøglerne til Hotel Ry

Det er en kæmpe lettelse at have hotelnøglerne i hånden, fortæller Michael Gadeberg fra ejendomsselskabet Hotel Ry, der nu leder efter nye forpagtere.

Hotelkæde hylder sine lokalområder

En københavnsk hotelkæde ønsker at deltage aktivt i de lokalområder, hvor man driver hoteller. Nu lancerer kæden et koncept, som inviterer naboerne tættere på.

Log ind