Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I kredsen af de største cafékæder i landet har Espresso House, modsat eksempelvis Joe & the Juice, valgt at træde på bremsen for ekspansionen for i stedet finde væksten et andet sted. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Det står i skarp kontrast til tidligere, da Baresso blev Espresso House, og det nye brand skulle ud i alle landets afkroge, vil adm. direktør Mads Holmgaard kun åbne nyt, hvis det hele giver mening.
Han har i snart et år haft lederrollen og jævnligt besøgt den øvre direktion i Sverige, hvorfra inspirationen til den nye strategi kommer.
Fremover skal cafeerne være mere lokalt forankret, have et bredere sortiment af mad og drikke og sigte efter en svensk inspireret ”fika”-stemning, der skal markere Espresso House i konkurrencen med de store kæder, og samtidig også trække flere gæster fra de lokale kaffebarer.
”Fika handler om at slappe af og nyde tilværelsen, så du kommer ikke kun for kaffen længere, men også oplevelsen. Det handler meget mere om hele oplevelsen nu,” siger Mads Holmgaard om tilgangen.
Der findes i alt 71 Espresso House i Danmark, hvoraf 10 er franchisedrevede af Plantorama og Lalandia.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotel i Odense bliver en del af Strawberry
21-01-2025
-
Accor ønsker flere hoteller i Norden
21-01-2025
-
Burgerkæde lukker endnu en restaurant efter konkurs
21-01-2025
-
Ikonisk badehotel på Langeland får nyt liv
21-01-2025
-
Sushikæde fortsætter vækst og millionoverskud
21-01-2025
-
HORESTA: Hotelvækst rykker til byer uden for København
21-01-2025
-
Herregårdshotel forlader Bühlmann-kæden
21-01-2025
-
Turistmedier: HORESTA fik 300 nye medlemmer i 2024
21-01-2025
-
Nyt hotelprojekt skal sætte Fredericia på landkortet
21-01-2025