Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Driften af et nordjysk hotel skifter nu hænder. Hotellet, som har et helt særligt caribisk tilsnit, besøges flittigt af rejsende og børnefamilier, og i dag drives hotellet af Scandic, men det samarbejde afbryder hotellets ejer nu. Det skriver Turisme24.

Hos Stena Line mener man, at Strawberry er den rigtige kæde til at udvikle og drive hotellet fremover, fortæller Christina Bromander, som er Stena Lines Trade Director for Business Region Denmark.

”Strawberry har en gedigen erfaring med at udvikle destinationshoteller, og det bliver meget spændende at samarbejde med dem om at udvikle The Reef til et endnu bedre rejsemål for vores gæster,” siger hun.

Den nye driftsaftale betyder samtidig, at Stena Line afslutter sit samarbejde med Scandic.

Læs hele historien på turisme24.dk

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

Strawberry-hotel bliver det første i verden

Indtil videre er et af Strawberrys Clarion-hoteller i Skandinavien såvel det første som det eneste hotel, hvor det er muligt for gæsterne at låse sig ind med digitale nøgler fra både Google og Apple.

Kæde finder ny hotelchef i egne rækker

Sidste år annoncerede hotelvirksomheden K/S Atlantic, at man ikke ønskede at forlænge lejekontrakten med Scandic på kædens hotel i Vejle. Nu har man åbnet hotellet under et nyt brand, og chefen har man fundet i egne rækker.

Log ind