Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 29-årige topkok Alexander Johnsen starter 1. maj som køkkenchef hos Hotel Scheelsminde i Aalborg, og dermed får hotellet en erfaren profil med i ledelsen. Det skriver Nordjyske.

Som køkkenchef på Restaurant Novel i Aarhus sikrede Alexander Johnsen, at den restaurant fik en såkaldt grøn stjerne ved uddelingen af Michelin-stjerner i Norden i 2023.

En grøn stjerne gives til restauranter, der har en særlig bæredygtig tilgang til gastronomi. Det er hæder, men ikke det samme som de meget eftertragtede Michelin-stjerner, som tildeles de ypperste toprestauranter.

Alexander Johnsen er en fast del af det danske kokkelandshold, og med ansættelsen som køkkenchef hos Scheelsminde skrues der endnu mere op for ambitionerne hos hotellets restaurant.

Læs hele historien på nordjyske.dk

Nyt afsnit af HORESTA Lounge om Fårup Sommerland

Adm. direktør i Fårup Sommerland og formand for Visit Denmark, Niels Jørgen Jensen, fortæller i det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvordan Fårup Sommerlands store investeringer er med til at markedsføre parken, og om deres fokus på at skabe unikke overnatninger.

Nyt millionoverskud i Hotel Viking

Det nordjyske spa- og wellness-hotel Hotel Viking har netop offentliggjort årsregnskabet for 2023. Trods massive millioninvesteringer og en total renoveringsnedlukning i januar 2023 landede Hotel Viking alligevel på 2,5 millioner kroner i overskud før skat.

Log ind