Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

HORESTA og 3F afviklede i samarbejde konkurrencerne for hotel- og restaurationserhvervet, og her deltog 10 kokke-, 10 tjener-, fem receptionist- og seks cateringelever. Det skriver Turisme24.

I konkurrencen for kokkeelever var det Gustav Spurre fra Restaurant Uformel i København, som løb med sejren.

Det var jyder, der vandt i samtlige andre kategorier. Blandt tjenereleverne var det Oskar Mathiassen fra Fru Larsen Hotel og Restaurant i Østjylland, som tog sejren.

Blandt receptionisteleverne var det Sofie Karoline Tams fra Munkebjerg Hotel ved Vejle.

I konkurrencen for cateringelever var det Sebastian Thomas Bundgaard Lihn og Katrine Høi Brandt fra Aarhus-virksomhederne fra Restaurant Miro og VIA Ceresbyen, som tog sejren.

Læs hele historien på turisme24.dk

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind