Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokken Umut Sakarya har set scenariet udspille sig igen og igen i forskellige konstellationer: Et selskab på to der ikke møder op til reservationen, fordi de har booket flere restauranter samme aften for at have lidt at vælge imellem. Det skriver TV2.
”Danskerne har en meget afslappet tilgang til at spise på restaurant. Da man jo bare er ude for at hygge sig, føler man, at alt bare kan lade sig gøre”, siger Umut Sakarya.
En rundspørge, som Horesta sidste år lavede for Berlingske blandt ti store restaurantkæder, viste, at de hver aften havde mindst fem til ti såkaldte no-shows – altså gæster der ikke dukker op til deres reserverede bord.
Læs hele historien på tv2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA vil halvere Airbnb-loft: Fra 70 til 35 dages udlejning
28-02-2025
-
Hotel sparer 20 pct. af vandforbruget
28-02-2025
-
Stigning i antallet af flypassagerer fra danske lufthavne
28-02-2025
-
Hotel sat til salg: Nu er jagten sat ind på den rette køber
28-02-2025
-
Udeblivelser koster, men københavnerne gør det igen og igen
28-02-2025
-
Minidestinationer skal sprede turismen i København
28-02-2025
-
Sushikæde får ny ejer: Fem butikker begæres konkurs
28-02-2025