Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De danske barer og restauranter er mere og mere ivrige efter at få alkoholfrie øl på menukortet. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Carlsberg melder om en stigning i antallet af nye kunder med 6 procent og et samlet stigende volumensalg på 40 pct. det seneste år.
”Vi er meget stolte af det flotte resultat. Siden vi introducerede danskerne for Carlsberg Nordic i 2014, har vi løbende arbejdet på at forbedre kvaliteten og øge udbuddet af vores alkoholfri øl og få dem ud på flere af landets bardiske,” udtaler Kasper Bjørk Ibsen, der er Customer Channel Director i Carlsberg Danmark.
Ifølge tal fra Bryggeriforeningen endte det samlede salg af alkoholfrie øl på det danske marked på tværs af bryggerier i 2022 på 7,2 millioner liter. I 2018 lå det tal på cirka 5,4 millioner liter øl. Bryggeriforeningen har ikke tal for salget i 2023.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotel i Odense bliver en del af Strawberry
21-01-2025
-
Accor ønsker flere hoteller i Norden
21-01-2025
-
Burgerkæde lukker endnu en restaurant efter konkurs
21-01-2025
-
Ikonisk badehotel på Langeland får nyt liv
21-01-2025
-
Sushikæde fortsætter vækst og millionoverskud
21-01-2025
-
HORESTA: Hotelvækst rykker til byer uden for København
21-01-2025
-
Herregårdshotel forlader Bühlmann-kæden
21-01-2025
-
Turistmedier: HORESTA fik 300 nye medlemmer i 2024
21-01-2025
-
Nyt hotelprojekt skal sætte Fredericia på landkortet
21-01-2025