Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Daniel Guldmann glæder sig til at trække i landsholdstrøjen nu som landstræner og vinde mere metal til Danmark. Det skriver Fødevarefokus.dk
“Jeg ser frem til samarbejdet med de passionerede deltagere på Kokkelandsholdet og samarbejdet med øvrige landshold under Dansk Gastronomisk Union. Jeg vil bruge mine erfaringer og kompetencer som tidligere holddeltager og erfaren kok til at vinde flere medaljer hjem til Danmark,” siger Daniel Guldmann.
Daniel har arbejdet et par år i Schweiz som del af den daglige køkkenledelse og udvikling på 3-stjernede Michelin-restauranter, og har derudover forskellige efteruddannelser herunder certificeret til at arbejde off-shore på produktionsplatforme og borerigge i Nordsøen.
Direktør for Dansk Gastronomisk Union Morten Juul Andersen er yderst tilfreds med muligheden for at hente Daniel Guldmann til en ny rolle på holdet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025