Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter svære overvejelser har værtsparret i de næsten 150 år gamle bygninger, Sanne Juul Jensen og Lars Bonde Sejerup, besluttet, at det ved udløbet af deres forpagtningsaftale med Kellers Badehotel & Spisehus næste efterår er tid til at indlede et nyt kapitel i arbejdslivet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Claus Sørensen Ejendomme A/S købte af veneration for Fanø og stedets historie Kellers i foråret 2014, og Sanne og Lars blev de første og hidtil eneste forpagtere af hotellet og restauranten.

Ejendomsadministrator Lene Wolff Larsen, Claus Sørensen Ejendomme A/S, beklager, at samarbejdet ophører om godt et år, men har forståelse for, at forpagterne ønsker at realisere nye drømme.

Kellers var fra opførelsen i 1876 konditori og overgik senere til hotel- og restaurationsdrift. Dele af stedets historie fortaber sig i glemslen, men det nuværende værtspar har flere gange haft besøg af Carl Svendsen, hvis far af samme navn langt tilbage i forrige århundrede overtog det konkursramte konditori og med sin overtjenerbaggrund omdannede det til restaurant.

Ejer har fået nøglerne til Hotel Ry

Det er en kæmpe lettelse at have hotelnøglerne i hånden, fortæller Michael Gadeberg fra ejendomsselskabet Hotel Ry, der nu leder efter nye forpagtere.

Hotelkæde hylder sine lokalområder

En københavnsk hotelkæde ønsker at deltage aktivt i de lokalområder, hvor man driver hoteller. Nu lancerer kæden et koncept, som inviterer naboerne tættere på.

Log ind