Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne, når Marc Thejl Hansen serverer mad og vin for sine gæster. Og han kan sit fag til perfektion og helt ud til fingerspidserne. Det skriver JydskeVestkysten.dk.

Det har den nytiltrådte restaurantchef på Schackenborg Slotskro nu fået nogle af sine dygtigste kollegers anerkendelse for. Han har for andet år i træk ved de officielle danmarksmesterskaber for kokke og tjenere kvalificeret sig til finalen i konkurrencen om at blive årets tjener.

De seks tjenerdommere kommer fra nogle af Danmarks mest prominente restauranter og hoteller. De vurderede i semifinalen i Odense, at Marc Thejl Hansens præstation var så god, at han endte med at slutte som nummer to blandt de 15 konkurrenter. Det får ham nu til at tro på, at han kan skifte sidste års fjerdeplads ud med en førsteplads, når der er finale i Herning den 17. marts næste år.

DM-finalen i konkurrencen om at blive årets kok og tjener finder sted i forbindelse med FoodExpo i Herning den 17. marts næste år.  

Læs hele historien på jv.dk – kræver login

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind