Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Står den på masser af julefrokoster den kommende tid? Javel. Og du har tænkt dig at drikke dig plørefuld hver eneste gang? Jaså.
Men inden det kommer så vidt, er det tilladt at tænke sig om og lægge sig bare én ting på sinde: Tal ordentligt, ikke mindst til det personale, der sørger for, der hele tiden er mad og drikke at kaste sig over. Det er essensen i en landsdækkende kampagne som hotellernes og restauranternes brancheforening HORESTA har iværksat, skriver AvisenDanmark.dk.
“Når julefrokost-stemningen bliver blandet med alkohol, sker det desværre nogle gange, at personalet i restauranterne bliver udsat for forskellige former for grænseoverskridende adfærd fra gæsterne. Det kan være alt fra verbale overfusninger og respektløs opførsel til seksuel chikane. Det er selvfølgelig ikke i orden, for alle skal kunne gå trygt på arbejde og blive behandlet ordentligt uanset, hvor festlig stemningen bliver,” siger Pia E. Voss, der er administrerende direktør i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
KOLD College Odense vinder Young Chef 2024
21-11-2024
-
Tivoli på CNN's liste over verdens bedste julemarkeder
21-11-2024
-
Ny direktør skal løfte UNESCO-hotel i Christiansfeld
21-11-2024
-
Turisme i Danmark udleder 10,9 mio. ton CO2 årligt
21-11-2024
-
Luksushotelkæde ejet af saudisk prins og Bill Gates rygtes klar til København
21-11-2024
-
Endagsturister bidrager med milliarder til Danmark
21-11-2024
-
Flere udebliver fra deres bordreservationer
21-11-2024