Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kok og restauratør Henrik Yde er en af få, der gennem de seneste kriser har formået at tjene penge.
Og hvor andre mener, at vilkårene for tilbagebetalingen af coronalånene var for uklare, da restauranterne skulle optage dem, mener Henrik Yde, at de fra starten »var udformet superdårligt«.
Han peger blandt andet på, at de bidrog til at holde hånden under de restauranter, der blev drevet dårligt, og hvor det ikke kunne køre rundt.
Henrik Yde mener i stedet, at regeringen burde have eftergivet moms og fjernet momsen på alle restaurationsbesøg under krisen.
”Det ville have været en stor hjælpepakke for de restaurationer, hvor det gik godt, og man indbetalte masser af moms. De, der snød med momsen, ville imidlertid ikke få nogen hjælp”, siger han til Berlingske.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Høje omkostninger og mangel på arbejdskraft vil præge 2025
02-01-2025
-
Turistbranchen i rundbordssamtale med regeringen
02-01-2025
-
Nye flagregler er trådt i kraft
02-01-2025
-
Catering hitter: Nytårsmaden kommer i stigende grad udefra
02-01-2025
-
Minister i nytårsartikel: Turismen skal udvikles og udvides
02-01-2025
-
Hilton planlægger 500 nye luksushoteller globalt
02-01-2025
-
Vesterhavet tiltrækker rekordmange internationale turister
02-01-2025
-
Scandic lukker landechef-stilling i Danmark
02-01-2025