Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mens forbrugerne holder på pengene og går på tilbudsjagt i detailhandlen, har de ikke samme forbehold til restauranter. Det er én af flere forklaringer på den fremgang, Dagrofas Foodservice-ben har haft i 2022, skriver Fødevarewatch.
”Markedet er tilbage og endda tilbage i bedre form. Specielt restaurationsmarkedet er i rigtig fin form,” siger topchef for koncernen Tomas Pietrangeli.
I tørre tal er omsætningen på salg af fødevarer til kantiner og hotel- og restaurantbranchen løftet fra 3,8 mia. kr. i år 2021 til 4,5 mia. kr. i det netop aflagte regnskab.
Det er en markant større vækst end på grossistledet i selskabet, der er gået frem med små 300 mio. kr., mens salget til detail omvendt er faldet en smule i forhold og ender 2 millioner lavere end i 2021.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA vil halvere Airbnb-loft: Fra 70 til 35 dages udlejning
28-02-2025
-
Hotel sparer 20 pct. af vandforbruget
28-02-2025
-
Stigning i antallet af flypassagerer fra danske lufthavne
28-02-2025
-
Hotel sat til salg: Nu er jagten sat ind på den rette køber
28-02-2025
-
Udeblivelser koster, men københavnerne gør det igen og igen
28-02-2025
-
Minidestinationer skal sprede turismen i København
28-02-2025
-
Sushikæde får ny ejer: Fem butikker begæres konkurs
28-02-2025