Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er brugt 3,5 kilometer tømmer, 60.000 søm, 50.000 skruer, 6.000 franske bolte og meget mere til klargøringen af den gamle trærutsjebane forud for sæsonåbningen af Bakken.
”I alt er budgettet til renoveringen af rutsjebanen på 10 millioner; vi er klar til sæsonåbningen. Når vi har lukket til vinter, ordner vi en af de store nedkørsler og det andet sving på rutsjebanen,” siger Ole Andersen, administrerende direktør for Bakken, til Turisme24.dk.
Rutsjebanen på Dyrehavsbakken, der har kørt med gæster i over 90 år, har i snit årligt 650.000-700.000 gæster.
Læs hele historien på turisme24.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Sydeuropæiske turister strømmer til hovedstaden: Se her, hvor de kommer fra
18-07-2024
-
Regnskaber afslører: Trods prestige og omtale er få Michelin-restauranter en god forretning
18-07-2024
-
Særlige vagter bliver nu sendt ud i natten
18-07-2024
-
Bent tager sig til hovedet - og det ændrer klækkelig skatterabat ikke på
18-07-2024
-
Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller
18-07-2024
-
Fremgang af gæster hos Hotel Ærø
18-07-2024
-
Turistattraktioner i Odense springer frem på liste over de mest besøgte
18-07-2024