Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Armenien har fået observatørstatus i Hotelstars Union og kan dermed deltage i medlemsmøder og få et indblik i den fælles europæiske hotelklassificering. Landet får også mulighed for at deltage aktivt i tekniske diskussioner. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Hotelstars Union, der nu har 21 medlemslande.

I øjeblikket er den armenske regering i samarbejde med den armenske hotelforening ved at udarbejde en ny lovgivning om et nyt system til hotelklassificering, hvor foreningen vil få ansvaret for at fastsætte branchestandarder, klassificere og certificere hoteller i landet.

“Med vores medlemskab af Hotelstars Union forventer vi et enormt løft af anerkendelse og tillid til vores land og en konkurrencefordel for de hoteller, der tilslutter sig systemet med internationalt sammenlignelige og pålidelige kriterier", siger Mikayel Mayrapetyanm, der er formand for den armenske hotelforening.

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind