Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammen måtte opgive sin tyske restaurant i Hamborg, men det har overordnet set stadig været et godt år for den jyske kæde, der kom ud af 2022 med et plus på bundlinjen på mere end 9 millioner kroner.
”Jeg vil ikke kalde det et kriseår. Vi kom ud med et ganske tilfredsstillende resultat, hvor lukningen af vores tyske forretning påvirkede nøgletallene negativt,” siger topchefen for kæden, Piet Klein.
Restaurant Flammen har beholdt niveauet af gæster trods restriktioner på restaurantbesøg de første to måneder af året. Historien er, som den har været for mange restauranter i 2022: Efter genåbningen kom der fart på.
Heller ikke inflationen kunne skræmme gæsterne væk. Hverken i 2022 eller i 2023 til og med maj, selvom der var bekymrede rynker i panden hos ledelsen.
Nu er direktøren i gang med at få det sidste på plads til åbningen af yderligere to restauranter inden udgangen af 2023, og muligvis yderligere to i 2024.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danskerne prioriterer oplevelser over materielle køb
30-10-2024
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen når rekordniveau
30-10-2024
-
Danskerne ser positivt på turismens effekt lokalt
30-10-2024
-
Hotelinvestorer peger på London og Paris som topdestinationer
30-10-2024
-
Tivoli opnår historisk høj sommersæsonomsætning
30-10-2024
-
Rekom ændrer kurs: Fokus på drift fremfor vækst
30-10-2024
-
HORESTA: Kommunale autocamperpladser presser campingbranchen
30-10-2024