Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I juli måned byder Det japanske Tårn i Tivoli på pop-up restauranten à Auguste, som serverer klassisk fransk gastronomi, når det er allerbedst.
Bag à Auguste står Nicolas Sale, som siden 2015 har drevet de to gourmetrestauranter på Ritz Hotel i Paris, som har henholdsvis 2 og 1 Michelinstjerner.
I Tivoli kommer Nicolas Sale til at stå side om side med af en anden kokkestjerne, hvis hjerte banker i blåt, hvidt og rødt; nemlig danske Yves Le Lay. Han er til daglig køkkenchef og ejer på den anmelderroste à terre i København, hvor han med stor succes laver klassisk fransk cuisine – ofte med et asiatisk twist.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flertal af danskerne ser positivt på turismen
19-12-2024
-
Danmark fører an med flest nye hotelværelser i Norden
19-12-2024
-
Wolt vil tilbyde lån til restauranter
19-12-2024
-
Ny liste skal skabe klarhed om certificeringer
19-12-2024
-
Vesterhavet slår rekord i udenlandske overnatninger
19-12-2024
-
Novo Nordisk overtager Strandhotel Røsnæs
19-12-2024
-
Sønderjysk hotel får nye ejere – genåbner i 2025
19-12-2024