Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Skagen Fiskerestaurant er på vej til at slå dørene op i Kolding. Den forestående åbning kommer efter, at Nordjyske i oktober fortalte, at Skagen Fiskerestaurant blandt andet kiggede på lejemål i Trekantområdet, så man kunne åbne mindst to nye restauranter i Danmark i løbet af foråret 2023. Og det er ikke tilfældigt, at valget er faldet på lige netop Kolding, skriver Ugeavisen.

”Vi har længe kigget efter muligheder i Kolding, men vi har ventet på den helt rigtige lokation - og den har vi nu fundet. Vi glæder os til, at skabe nyt liv på torvet og sætte vores eget præg på restauranten med respekt for historien. Det nye år starter med en større ombygning, så vi er klar til at slå dørene op i løbet af marts måned. Vi begynder også nu at kigge efter energiske kollegaer, som kan komme om bord på det nye projekt,” siger medejer og direktør Elias Grøfholdt Tychsen.

Læs hele historien her.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Log ind