Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi oplever, at der er en noget mere positiv dagsorden end for tre måneder siden. Det mærker jeg ude i branchen.
Sådan lyder meldingen fra Jesper Hansen, der er adm. direktør i Plantes Pride, som primært importerer rejer og andet seafood fra Asien til etniske køkkener i Europa, herunder til sushi- og streetfood-segmentet.
Inden vinter lurede frygten for en syngende lussing til restaurationsbranchen, men de seneste måneder er faktisk gået godt, melder Jesper Hansen til Fødevarewatch.
Han oplever en restaurationsbranche, der bestiller solidt hjem fra lagrene og har godt gang i forretningerne, men der er alligevel et ”men”.
”Januar-februar har været fornuftige og nu kommer foråret snart, hvor det plejer at lysne. Der er god afsætning derude, og det virker som om, at restaurationsbranchen har godt fyldt op ved bordene. Men vi står alligevel ikke med armene over hovedet, for vi går stadig med lidt frygt i rygsækken,” siger Jesper Hansen om læringen fra de seneste års tumult.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Høje omkostninger og mangel på arbejdskraft vil præge 2025
02-01-2025
-
Turistbranchen i rundbordssamtale med regeringen
02-01-2025
-
Nye flagregler er trådt i kraft
02-01-2025
-
Catering hitter: Nytårsmaden kommer i stigende grad udefra
02-01-2025
-
Minister i nytårsartikel: Turismen skal udvikles og udvides
02-01-2025
-
Hilton planlægger 500 nye luksushoteller globalt
02-01-2025
-
Vesterhavet tiltrækker rekordmange internationale turister
02-01-2025
-
Scandic lukker landechef-stilling i Danmark
02-01-2025