Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
År efter år har Frederikshøj formået at tjene penge på at servere mad i luksusklassen, mens andre har haft svært ved at få kvalitet og økonomi til at hænge sammen. Nu præsenterer den aarhusianske michelinrestaurant sit bedste resultat nogensinde, skriver Børsen.
Regnskabet for 2021/22 er netop blevet offentliggjort, og her er bundlinjen vokset med 51 pct. til 4,4 mio. kr. Omsætningen er ikke offentlig, men bruttofortjenesten stiger også – fra 9,1 mio. kr. i 2020/21 til 11,8 mio. kr. Wassim Hallal, der både er adm. direktør, medejer og chefkok, er tilfreds med udviklingen i regnskabsåret.
“Det har været sigende for vores forretning de seneste mange år, at vi hvert år har prøvet at trappe op. Jo ældre vi bliver, jo mere sammentømrede bliver vi, og så bliver vi også mere effektive,” siger Wassim Hallal.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025