Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Servering af fadøl kræver jævnlig rensning af fadølsanlæg. Indtil nu har det været normal procedure at bruge kemikalier til rengøringen, som både er dårligt for miljøet, tidskrævende og risikofyldt at håndtere, men Mikkeller har i samarbejde med virksomheden SUBD (Scan Unic Beverage Disinfection) installeret et helt nyt miljøvenligt system, der har fået navnet Safe’n’Fresh.

“Det her er en ekstrem positiv nyhed for bar- og restaurationsbranchen generelt. Vi er vildt begejstrede for at have taget del i udviklingen af systemet, og responsen fra vores medarbejdere har været ovenud positiv,” fortæller Mikkel Bjergsø, grundlægger og administrerende direktør i Mikkeller.

Systemet kan køre automatisk, hvilket sparer virksomheden for tid.

Læs mere her.

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind