Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Servering af fadøl kræver jævnlig rensning af fadølsanlæg. Indtil nu har det været normal procedure at bruge kemikalier til rengøringen, som både er dårligt for miljøet, tidskrævende og risikofyldt at håndtere, men Mikkeller har i samarbejde med virksomheden SUBD (Scan Unic Beverage Disinfection) installeret et helt nyt miljøvenligt system, der har fået navnet Safe’n’Fresh.

“Det her er en ekstrem positiv nyhed for bar- og restaurationsbranchen generelt. Vi er vildt begejstrede for at have taget del i udviklingen af systemet, og responsen fra vores medarbejdere har været ovenud positiv,” fortæller Mikkel Bjergsø, grundlægger og administrerende direktør i Mikkeller.

Systemet kan køre automatisk, hvilket sparer virksomheden for tid.

Læs mere her.

Rekom tæt på økonomisk balance efter stor fremgang

Barkoncernen Rekom har vendt udviklingen efter et stort underskud i 2023 og har forbedret bundlinjen med 500 mio. kr. Fokus er nu på kernemarkederne i Danmark, Norge og Finland, mens den britiske forretning er afhændet.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind