Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er Brian Mark Hansens navn, der står som vinder af Bocuse d'Or 2023, men han er blevet bakket op af en hel kreds af gastronomiske entusiaster som bl.a. som Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel og Francis Cardenau og Christian Ebbe, tidligere køkkenchefer på Søllerød Kro, der har lagt deres tid gratis for at få sejren til Danmark, skriver Børsen. Hertil kommer hans assistent Elisabeth Madsen og hele Bocuse d’Or Danmark Akademiet.
I processen entrerede teamet med mentaltræner Rasmus Lyhne.
“Mentaltræning er jo noget, topatleter arbejder med, fordi de skal præstere på minuttet, men det gælder også i vores konkurrencer og i vores fag i det hele taget. Det pres, der hviler på os hver dag, har vi lært at leve med. Men mentaltræningen er blevet en gamechanger for mig, og den skal vi helt klart implementere mere i køkkenet,” siger Brian Mark Hansen.
Den 23. januar sidste år mødte han Elisabeth Madsen personligt for første gang, den 23. marts vandt de EM i Ungarn, og den 23. januar 2023 fik de overrakt den gyldne statuette under høje klapsalver og en regn af konfetti. Og Brian Mark Hansen føler, han er blevet utroligt meget klogere på sig selv på det år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Høje omkostninger og mangel på arbejdskraft vil præge 2025
02-01-2025
-
Turistbranchen i rundbordssamtale med regeringen
02-01-2025
-
Nye flagregler er trådt i kraft
02-01-2025
-
Catering hitter: Nytårsmaden kommer i stigende grad udefra
02-01-2025
-
Minister i nytårsartikel: Turismen skal udvikles og udvides
02-01-2025
-
Hilton planlægger 500 nye luksushoteller globalt
02-01-2025
-
Vesterhavet tiltrækker rekordmange internationale turister
02-01-2025
-
Scandic lukker landechef-stilling i Danmark
02-01-2025