Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Heidi Lorentz Jeppesen er startet som køkkenchef på Hotel Legoland, og selvom der er mange ting, hun skal lære, så har hun allerede en klar vision for køkkenet, hun har fået ansvaret for.

”Vores mad skal se godt ud, og det skal smage helt fantastisk. Det er den målsætning, vi skal arbejde ud fra. Det kan vi blandt andet løse ved at have et lidt mindre udbud og sikre, at det vi serverer, er topkvalitet,” forklarer Heidi Lorentz Jeppesen, der er ny køkkenchef på Hotel Legoland.

Hun glæder sig rigtig meget til at lære hele holdet at kende, og så skal hun også lige lære at finde rundt.

”De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg også lige lære at finde rundt,” siger Heidi Lorentz Jeppesen. Hun kommer fra en lignende stilling på Jørgensens Hotel i Horsens og har tidligere drevet sin egen restaurant i Nordsjælland.

Milling Hotels køber største hotel til dato

Den fynske hotelkæde Milling Hotels udvider med deres hidtil største hotel. Ægteparret Jan og Dorte Milling overtager Vejle Center Hotel, som bliver deres første hotel i byen.

Konkursramt hotel solgt på tvangsauktion

I løbet af et år gik stedet konkurs to gange. Nu har et investeringsfirma købt et sjællandsk badehotel på tvangsauktion, og man ønsker at finde nogen til at drive stedet.

Log ind