Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der bliver fart over feltet, når Legoland den 18. maj åbner årets nyhed – Ferrari Build & Race. Her kan gæsterne blandt andet opleve verdens første Lego-byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse.

”Ferrari er et verdenskendt brand, som er berømt for deres unikke biler, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere en helt ny form for interaktiv attraktion sammen med Ferrari her i LEGOLAND. Foran attraktionen møder gæsterne verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse, som bliver et imponerende syn og kommer til at bestå af hele 383.610 Lego-klodser,” siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Udover den imponerende Lego byggede Ferrari, byder den nye attraktion også på en stor digital racerbane. Her kan gæsterne bygge deres egen LEGO Ferrari, som bliver scannet og derefter kommer ind på en digital udgave af ’Pista di Fiorano’, som er Ferraris testbane, der primært bruges til at udvikle og teste nye Ferrari modeller.

Henter ny profil til museumsråd

Langelands museum byder snart velkommen til et nyt medlem af museets rådgivende museumsråd. Rådet består af kendte profiler, og nu har man fundet det nyeste medlem.

Log ind