Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det vækker glæde på Vestkysten, at et bredt flertal bestående af regeringspartierne Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne samt SF, Danmarksdemokraterne, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet er blevet enige om at afsætte 41,2 millioner kroner til særligt kyst- og naturturismen, for ud af dette beløb, er ni millioner kroner blevet afsat til Vestkysten. Det skriver Turisme24.dk.

”Her i Destination Vesterhavet opfatter vi det som en anerkendelse, både af kyst- og naturturismens betydning og udviklingspotentiale. De nye midler gør det muligt for os at arbejde videre med initiativerne i den strategiske udviklingsplan for Vestkysten. Jeg håber, at dette markerer starten på en ny vedvarende statslig finansiering til de strategiske udviklingsplaner i kyst- og naturdestinationerne i hele landet,” siger Torben Kylling Petersen.

Det er ikke kun Vestkysten, der får del af de 41,2 millioner kroner. Sjælland og Øerne får i alt tre millioner kroner, og det samme gør Fyn of Øerne samt Jyllands Østkyst. Derudover får Bornholm 2 millioner kroner.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Indisk koncern opkøber dansk feriehusbureau

Feriehusbureauet Admiral Strand oplever stigende efterspørgsel på Vestkysten. Derfor har bureauets indiske ejer nu opkøbt virksomheden PoolHuse A/S, som udlejer luksusferiehuse.

Log ind