Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mandag den 8. januar afholder landsholdet kvalifikation for landets dygtigste kokke. Dem, som i det daglige slår deres folder i restaurationsbranchen og går og drømmer om at teste deres kunnen under stort pres i internationale konkurrencer.
I et opslag beskriver kokkelandsholdet mere præcist, hvem der med fordel kan stille op til kvalifikationen:
”Vi leder efter dig, som hver dag arbejder hårdt for at pirre sanserne hos gæsterne / kunderne på din arbejdsplads. Vi forventer, at du med din kreativitet og nytænkning rykker grænser og skaber kokkekunst i særklasse. Samtidig er du team-player og kan løfte i flok”.
Læs mere på danskgastronomiunion.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025