Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En ny lov skal sikre, at det i fremtiden bliver nemmere for mindre erhvervsdrivende og foreninger at få adgang til en basal betalingskonto. Forslag vækker glæde hos brancheforeningen HORESTA, skriver Turistmonitor.dk.

“Stor ros til regeringen for at handle på en udfordring, som rigtig mange erhvervsdrivende har kæmpet med. Det skal selvfølgelig være muligt for alle virksomheder, uanset størrelse, at indsætte betaling for deres service og få adgang til en Nemkonto. Det får de nu, og jeg ved, at det vil glæde rigtig mange virksomheder i vores branche,” udtaler viceadm. direktør Jeppe Møller-Herskind.

Den nye lov kommer på baggrund af, at mange mindre virksomheder de seneste år har oplevet udfordringer med at oprette en konto i danske pengeinstitutter – hvis de da ikke helt er blevet afvist, når de vil åbne en konto.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind