Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De seneste fem år har ikke været nemme for østjyske Hotel Juelsminde Strand i kystbyen af samme navn. Således har hotellet haft underskud siden 2018 på nær i 2019, hvor hotellet formåede at få et overskud på 1.128 kroner. De seneste to år er underskuddet til gengæld steget kraftigt. Det skriver Turisme24.dk.

I regnskabet for 2022 fremgår det, at hotellet havde et underskud på 2,4 millioner mod et underskud på 1,6 millioner kroner i 2021.

Nu ønsker hotellet dog at skabe fornyet aktivitet, og derfor har man ansat to nye hotelkokke. En af deres bundne opgaver har blandt andet været at genindføre a la carte-retter på menukortet, og strategien er klar. Man vil gå efter at blive et samlingspunkt for lokale i Juelsmindeområdet.

Det er håbet, at lokale kunder kan være med til at skabe nyt liv i hotellets bygninger. Hotellet oplyser i øvrigt, at man allerede nu har fået god respons fra lokalområde, hvor restaurantgæster har udtrykt tilfredshed med maden.

Læs hele historien på turisme24.dk

Log ind