Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Allerede i december var Fyns to største turistattraktioner, Odense Zoo og Egeskov, ude med jubelmeldinger: 2022 ville blive et rekordår. Og sådan blev det. Det skriver Faa.dk.

Nu ligger tallene der sort på hvidt. Med Egeskov og især Odense Zoo som de store lokomotiver har de fynske attraktioner i alt en klar fremgang sammenlignet med 2019.

Både Odense Zoo og Egeskov havde i fjor det bedste år nogensinde i rene besøgstal. Andre populære fynske attraktioner tæller kunstmuseet Brandts i Odense og det nye Øhavsmuseet i Faaborg.

Alt i alt er tendensen faktisk mere positiv på Fyn, end den er i hele landet, hvor de 50 mest besøgte attraktioner tilsammen havde 24,2 millioner danske og udenlandske gæster mod 27,3 millioner i 2019.

Læs hele historien på faa.dk

Her er status på McDonald's-planer

Det har taget længere tid end håbet at nå i mål med den lokalplan, der skal bane vejen for en ny McDonald's i Ringe. Men nu er de fleste sten ryddet af vejen.

Stor hotelkæde er klar til Odense

130 værelser og 40 lejligheder er på vej til Odense. Nu åbner den fremadstormende hotelkæde også en lokation et andet sted i Danmark.

Log ind