Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den franske hotelkoncern, Accor har underskrevet en samarbejdsaftale med Green Key International. Med aftalen forpligtiger Accor-hotellerne sig til at følge bæredygtighedsinitiativerne i miljømærket Green Key. Det skriver Turistmonitor.dk.

Accor er en af verdens største hotelkæder og ejer over 5.400 hoteller i mere end 110 lande. Aftalen kommer som følge af, at Accor-kæden i 2020 besluttede sig for, at hotellerne inden udgangen af 2026 skal modtage en ekstern bæredygtighedscertificering.

“Det understreger, at Green Key er et af branchens mest anerkendte miljømærker, men det viser også, at en af verdens førende hotelkæder tager bæredygtige løsninger og den grønne omstilling alvorligt. Det vil forhåbentligt inspirere endnu flere til at sætte turbo på bæredygtighedsarbejdet,” siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA og sekretariatsleder i Green Key Danmark

Green Key-certificeringen blev grundlagt i 1994. Mere end 4.000 turistvirksomheder lever ifølge Green Key op til virksomhedens miljøkrav, der blandt andet indebærer at sætte miljømål, beregne CO2-aftryk, minimere madspild og reducere vand- og energiforbrug.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind