Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Søren Jacobsen Damm er madanmelder på Berlingske og der findes åbenbart ikke det, som han ikke kan skrive noget begavet om. Eller gør der?

I en kommentar i Berlingske skriver Jeppe Møller-Herskind, som er kommerciel direktør i HORESTA, at Søren Damm med sin artikel “De her fem tjenertyper må godt forsvinde” er fuldstændig afkoblet fra størstedelen af den branche, han ellers bliver betalt for at kloge sig på.

Jeppe Møller-Herskind skriver blandt andet, at Søren Damms kommentar muligvig er tiltænkt som et muntert indspark, men at han har svært ved at se det sjove i at tale mennesker ned på den måde.

HORESTAs kommercielle direktør skiver også, at det er HORESTAs forhåbning, at de unge, som stifter bekendtskab med branchen, får lyst til at uddanne sig i faget, men at han kan have sin tvivl, hvis de mister selvtilliden i mødet med alt for mange gæster som Søren Damm.

Læs hele historien på berlingske.dk

Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen

Rekrutteringsproblemer for kokke og tjenere skaber store udfordringer for branchens drift og udvikling. HORESTA efterlyser politisk handling for at sikre adgang til kvalificeret arbejdskraft.

Mangel på hænder hæmmer vækst i gastronomi og turisme

Hoteller og restauranter over hele landet kæmper fortsat med at finde de nødvendige hænder. Rekrutteringsudfordringerne bremser væksten i en branche, der ellers har både kapacitet og efterspørgsel til at skabe endnu flere arbejdspladser og bidrage væsentligt til dansk økonomi.

Log ind