Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At investere i sine medarbejdere, sætte gæsten i fokus og besidde en skarp sans for detaljer, kvalitet og økonomi er egenskaber, der kendetegner Kragerups nye driftsdirektør, Charlotte Juhl-Hammerschmidt.
Som ny driftsdirektør på Kragerup Gods skal Charlotte Juhl-Hammerschmidt fokusere på de mange unikke gæsteoplevelser, som hver dag er i spil på hotellet, i á la carte restauranten, i vores store konferenceafdeling samt i aktivitetsparken.
“Jeg er utrolig glad for at kunne præsentere en stærk og fagligt kompetent driftsdirektør til posten,” siger Godsejer Regitze Dinesen.
Charlotte kommer senest fra en stilling som Hotel Manager hos Zleep Hotels og som Hotel Manager og Front Office Manager hos Arp-Hansen Hotel Group gennem de sidste 16 år.
Kragerup Gods gennemførte i 2020 et generationsskifte, da Birgitte Dinesen, som har stået i spidsen for godset i 35 år, overdrog titlen som godsejer til 9. generation Regitze Dinesen. Regitze overtog Kragerup med oprejst pande samt en masse gåpåmod og fortæller:
”Min mor har som den vildeste entreprenør, i godt samarbejde med Godsforvalter Olav Ditlevsen, reformeret hele Kragerup fra et traditionelt landbrug til et 4-stjernet hotel og konferencecenter med 57 værelser. Endvidere har hun skabt en af Danmarks største aktivitetsparker. Kragerups størrelse kræver nu mere struktur for professionelt at drifte 6 afdelinger med totalt 75 medarbejdere samt at videreudvikle Kragerups grønne profil. Der er ingen tvivl om at Charlotte er den helt rette til at varetage den daglige drift på hotellet og aktivitetsparken på Kragerup gods”.
Kragerup Gods har netop ansat 29-årige Kristian Berg Madsen som ny køkkenchef. Hans karriere har senest udspillet sig hos Michelin restauranten Frederiksminde og tidligere har han arbejdet på Restaurant Carl-Peter Brasserie, Restaurant B-spis og Ti Trin Ned.
Trods hans ganske unge alder, har Kristian allerede mestret flere udmærkelser, herunder vundet Oluf Brønnum’s ”Upcoming Chef of the year”-award og vundet DM i Østersgastronomi samt vandt for bedste elev i bæredygtigheds-konkurrencen på folkemødet i 2021. Dernæst har Kristian deltaget i konkurrencer såsom Årets kok og Kartoffelprisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flertal af danskerne ser positivt på turismen
19-12-2024
-
Danmark fører an med flest nye hotelværelser i Norden
19-12-2024
-
Wolt vil tilbyde lån til restauranter
19-12-2024
-
Ny liste skal skabe klarhed om certificeringer
19-12-2024
-
Vesterhavet slår rekord i udenlandske overnatninger
19-12-2024
-
Novo Nordisk overtager Strandhotel Røsnæs
19-12-2024
-
Sønderjysk hotel får nye ejere – genåbner i 2025
19-12-2024