Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den plantebaserede Restaurant Moment på Djursland har vundet prisen 'Discovery of the Year' i Danmark. Bag anerkendelsen står organisationen ’We’re Smart World’ med grøntsagskokken Frank Fol i spidsen, skriver Aarhus Stiftstidende.
”Vi er så glade og stolte over prisen. Hele fundamentet for Moment har altid været at vise, hvordan vi ser bæredygtighed som en nødvendig forudsætning for kvalitet og store oplevelser. Denne pris handler om en dimension af det, vi ser som bæredygtigt, nemlig at lade frugt og grønt spille hovedrollen,” udtaler direktør for Moment, Rikke Storm Overgaard.
Prisen uddeles til årets nyopdagelse i 12 forskellige lande. Organisationen placerer samtidig Restaurant Moment som nummer 66 på listen over årets 100 bedste grøntsagsorienterede restauranter globalt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025