Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Letz Sushi er et forbillede for den bæredygtige omstilling i den danske restaurationsbranche – det mener MSC, der derfor har givet kæden prisen ”Årets Guldfisk” ved nonprofitorganisationens årsmøde i Aalborg, skriver CSR.dk.
Sushikæden benytter MSC- og ASC-certificeret fisk, økologiske ris, FSC-certificeret træ og papir til servietter, poser og spisepinde, og det grundlæggende den holistiske tankegang, som Letz Sushi har til den grønne omstilling, der er grunden til, at de har vundet prisen.
”Det er utroligt vigtigt, at Letz Sushi tager så stort ansvar for at sikre forbrugerne et bæredygtigt valg, når de er ude at spise”, fortæller Linnéa Engström, programdirektør for MSC i Skandinavien og Østersøregionen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotel gør klar til at slå dørene op
29-07-2024
-
Verdens største pizzakæde vender tilbage til København
29-07-2024
-
Ny McDonald's restaurant åbner ved Aarhus Vest
29-07-2024
-
Dansk Turisme i Fokus ved OL i Paris
29-07-2024
-
Hotel byder atter gæster velkommen i badeland
29-07-2024