Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Jeg er bitter. Jeg har knoklet for at få det her op at stå.” Sådan lyder det fra en tydeligt bevæget Iben Bjørholm, der nu har lukket Holms Restaurant i Middelfart. Det sker blot to år efter, at hun overtog restauranten fra den tidligere ejer John Kistvad i december 2019, fortæller Fyens.dk.

Iben Bjørholm nåede dårligt nok at komme i gang, før coronapandemien ramte Danmark, og tiden lige siden har for restaurationsbranchen været præget af nedlukninger, økonomisk usikkerhed samt mangel på kvalificeret personale som følge heraf. Det er netop de faktorer, der har gjort, at Iben Bjørholm nu har måttet trække i bremsen.

”Det er ikke, fordi jeg ikke har gæster. Dem har jeg rigeligt af. Men jeg har ikke personale,” siger hun.

Hun fortæller, at hun til sidst har manglet seks ansatte, heriblandt en restaurantchef - en stilling hun slog op i februar. Men der har ikke været nogle ansøgere, hvilket der heller ikke har været til kokkestillinger, forklarer Iben Bjørholm.

Læs hele historien her.

Log ind