Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
To unge, ambitiøse par slog dørene op til en ”ny udgave” af Færgekroen Hadsund i midten af november. Siden blev det meste af december måneds julefrokoster og komsammener spoleret af corona-restriktioner, ligesom januar har været præget af mange aflysninger af samme årsag. Men smilet og optimismen er helt intakt på den stemningsfulde og historiske kro ved smukke Mariager Fjord, skriver ligenu.her.
”Siden vi startede, har vi fået aflyst arrangementer og annulleret reservationer i restauranten for omkring 400.000 kroner på grund af forskellige corona-restriktioner, eller fordi et selskab har ringet og sagt, at de ikke kommer, fordi en eller flere er blevet smittet. Når man er ny og lige skal have fodfæste, så er det naturligvis ikke den mest optimale start,” fortæller Danny Friis Petersen, medindehaver og restaurationschef på Færgekroen.
Danny Friis Petersen står i spidsen for Hadsund Færgekro med sin bedre halvdel Ninna Friis Petersen og kæresteparret Emilie Støve og Tobias Lorenzen. Sidstnævnte par er flyttet til fra Ry, hvor Tobias var køkkenchef på Nørre Vissing Kro. Parret er faldet rigtigt godt til i Hadsund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025