Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der står Levi på de store vinduespartier på en hvide bygning i København. Levi bliver navnet på den nye restaurant, der åbner i hjertet af indre by omkring marts i år. Bag restauranten står et erfarent team af restaurantfolk – Peter Trauboth, Jesper Boelskifte, Erik Gemal Witting og Mikkel Glahn, der har en lang fælles historie i Copenhagen Concepts, der blandt andet står bag Bistro Sommelier og MASH, skriver de i en pressemeddelelse.
Den danske topdesigner Johannes Torpe står bag designet af restauranten og er også en del af partnergruppen.
Navnet er en hyldest til den legendariske, italienske grappa-producent Romano Levi, som ifølge Jesper Boelskifte indkapsler alt, hvad de vil med den nye restaurant.
”Grappa er punktummet på det gode måltid i Italien – det er nærmest en religion. Og der er én producent, der gennem de sidste 50 år har skilt sig markant ud fra resten – Romano Levi. Han har status som den bedste nogensinde, og hans historie og tilgang er dybt inspirerende,” siger Jesper Boelskifte, der har haft navnet summende i hoved gennem de sidste 30 år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott runder 9.300 hoteller globalt
04-02-2025
-
Helsingør ændrer nattelivsregler for unge
04-02-2025
-
Norske Strawberry investerer stort: Kurs mod 250 hoteller
04-02-2025
-
Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter
04-02-2025
-
Turismens CO2-aftryk falder trods vækst
04-02-2025
-
6 af 10 danskere vil bruge flere penge på rejser fremover
04-02-2025
-
Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved
04-02-2025
-
Nye ejere overtager kendt hotel i Ærøskøbing
04-02-2025