Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dak Wichangoen var blot 25 år, da hun blev køkkenchef på københavnske Kiin Kiin - en af de få restauranter i verden, der har fået en Michelin-stjerne for sin thailandske mad. På en onsdag i februar er hun tjekket ind i køkkenet på Restaurant Havtorn, der ligger i forbindelse med Vedersø Klit Camping, skrver dbrs.dk.
”Vi er ved at teste nogle af de nye retter. Det er ikke sådan, at vi går ud og ændrer på et menukort. Vi hjælper dem med at forbedre eller at holde kvaliteten,” siger Dak Wichangoen
I dag er den 35-årige madambassadør en del af Det Gastronomiske Rejsehold, der drager ud i landet for at højne spiseoplevelsen på udvalgte restauranter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025