Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jesper Thomsen er uddannet på en af de bedste restauranter i Danmark, nemlig Restaurant Frederikshøj ved Århus, som den prisbelønnede stjernekok Wassim Hallal står i spidsen for. I 2015 fik restauranten sin første michelinstjerne - i år fik den to, skriver Horsens Folkeblad.
I dag står Jesper Thomsen, 34 år, i spidsen for kantinen på Regionshospitalet Horsens, hvor personalet hver dag kan købe mad - ligesom kantinen leverer mad til patienter indlagt i regionspsykiatrien lige overfor hospitalet. Omkring 500 kunder runder kantinen hver dag, hvor prisniveaet for en frokost ligger på 25-30 kroner.
”Jeg har svært ved at gøre noget halvt. Jeg brænder for at lave mad og hele tiden udvikle det for at opnå noget bedre,” siger han, mens han er blevet trukket væk fra anretningen af dagens platter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025