Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Smadrede flasker, opkast i gaderne og larm, der umuliggør søvn for de lokale beboere.

Det er ofte billedet i Indre By i København, når weekenden har indfundet sig, og festglade københavnere har indtaget gaderne.

Og den situation er der flere af Indre Bys beboere, der er godt trætte af, skriver Berlingske.

En af dem er Hannibal Holt, der er medlem af Københavns Beboernetværk, der repræsenterer en række beboerforeninger i København. Han fortæller, hvordan gaden, han bor på, på få år er gået fra at være en helt almindelig gade med boliger og butikker til nu at være blevet en festgade fra onsdag aften til søndag morgen.

Andreas Keil, der er næstforperson i Bevillingsnævnet i Københavns Kommune og medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Socialdemokratiet, fremhæver Bevillingsnævnets afgørelse om, at der ikke kommer flere natbevillinger i middelalderbyen. Den betyder, at der ikke kommer flere nye barer i Indre By, men at det kun er eksisterende, der kan blive forlænget.

Særlige vagter bliver nu sendt ud i natten

Onsdag har Københavns Kommunes nye tryghedsvagter første arbejdsdag, og selvom de ikke har andre magtbeføjelser end den almene gæst i nattelivet, så hilses tiltaget velkomment fra flere sider.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind