Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra den 1. september kan gæster købe billet til landets bedste restauranter, når der serveres gourmetmenuer til restaurantfestivalen DinnerDays i uge 42. Til DinnerDays deltager mere end 75 restauranter, som byder på spændende spiseoplevelser til appetitvækkende priser.

“DinnerDays er en oplagt mulighed for gæster at udforske Danmarks voksende madscene til en rigtig god pris – og samtidig udvide sin horisont med nye restauranter og madkoncepter, som man måske ikke har prøvet før”, siger Dan Vogelius Hansen, Head of Relations hos DinnerBooking.

Alexanders Bistro er en af de nyåbnede restauranter, der deltager i DinnerDays i uge 42. Manden bag er Alexander Beier, søn af den anerkendte danske chocolatier Peter Beier. Alexanders Bistro deltager i DinnerDays for første gang i år.

”DinnerDays er et koncept, der når ud til mange mennesker. Det er en udfordrende tid at åbne og drive en restaurant. Prisstigninger og mangel på personale, som man kan holde på, gør det ekstraordinært svært at være restauratør lige nu. Jeg tror på, at DinnerDays kan være med til at få nye gæster ind”, forklarer Alexander Beier.

Hovedstadens mest bookede spisested ligger på Frederiksberg

Ét spisested skiller sig markant ud fra de øvrige, når det kommer til antallet af bookinger via den danske booking-platform DinnerBooking. I løbet af første halvår 2024 har Frederiksberg-caféen haft 50 procent flere gæster end listens nummer to.

Log ind