Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det mere end 100 år gamle traktørsted Peter Lieps Hus i Dyrehaven har fået nyt liv. Huset er blevet renoveret fra gulv til loft og står nu med friske, lyse lokaler, nye møbler og et helt nyt team i køkkenet og i restauranten.
”Vi har arbejdet hårdt siden i vinters på at bringe huset op til en stand, så alt står skarpt og flot og med en menu, som afspejler stedet vi ligger,” siger Stig Thorsteinsson, som er daglig leder af Peter Lieps.
Det er restaurantvirksomheden Madkastellet, der har overtaget Peter Lieps Hus. Madkastellet driver blandt andet også de anmelderroste Brede Spisehus og Restaurant Mark og 12 andre restauranter i Københavnsområdet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen sætter rekord med millionoverskud og vækstplaner
25-04-2025
-
Stærk vækst i amerikanske turister til Danmark
25-04-2025
-
Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen
25-04-2025
-
Tysk momsnedsættelse bekymrer dansk turistbranche
25-04-2025
-
København får international bæredygtighedscertificering
25-04-2025
-
Falsled Kro løfter resultatet til millionniveau
25-04-2025
-
Nye ejere skal føre Molskroen videre i samme ånd
25-04-2025
-
Alle museer i Odense har nu Green Attraction-certificering
25-04-2025