Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Onlineplatformen Wecater mener, at cateringvirksomhederne burde lade sig inspirere af take away-branchen og gøre op med bøvlede henvendelser og uklare menuer.
Målet med Wecaters platform vil være at skabe bedre overblik over mulighederne, at gøre det nemmere at handle lokalt og at skabe fuld gennemsigtighed – for eksempel om afbestillingsregler, skriver Fodevarefokus.dk
”Hvis man bestiller take-away til aftensmad og ender med at blive skuffet over maden, er det trods alt lidt nemmere at sige ”pyt med det” og bare vælge en anden restaurant næste gang. Hvis man derimod bestiller catering til en fest, fødselsdag eller andre vigtige begivenheder og ønsker at tilfredsstille sine gæster med en velsmagende menu eller buffet, er det altså ikke lige så nemt – og bestemt ikke en sjov oplevelse, at maden ikke smager som forventet”, siger Jasper Vestorp, stifter og indehaver af Wecater.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danske turismetalenter med på prestigefyldt Forbes-liste
26-04-2025
-
HORESTA kritiserer Arena Næstved for unfair konkurrence
26-04-2025
-
Ny hotelchef udnævnt på ProfilHotels Mercur
26-04-2025
-
Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering
26-04-2025
-
Amerikanske turister søger kvalitet og autenticitet i Danmark
26-04-2025
-
Danmarks ældste hotel kæmper med underskud efter udfordrende sæson
26-04-2025
-
Kolding Hotel Apartments investerer rekordoverskud i opgradering
26-04-2025
-
Fjordgaarden leverer flot vækst i 2024
26-04-2025