Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Wellness har udviklet sig til at være et must-have-element for både fritids- og forretningsrejser, men det er ikke længere tilstrækkeligt for hoteller blot at have en spa, skriver Costar.com.

Sundhed skal i dag snarere inkorporeres i alle aspekter af hotellets design, værelser og tilbud.

I en tale på Accors Global Meeting Exchange sagde Accors senior vicepræsident for salg på verdensplan, Meenaz Diamond, at velvære nu er i centrum for meget af det, som Accor gør.

Ifølge Accors interne undersøgelse er forbruget af wellness på amerikanske hoteller steget med 53 procent for udenlandske gæster og med 178 procent for indenlandske.

Emlyn Brown, Accors globale vicepræsident for velvære, sagde, at hotelbranchen med fordel kan samle en række sundhedsområder i søjler: ernæring, design og hotelmiljø, fysiske aktiviteter og sport, kurbade og behandlinger, mental sundhed og mindfulness, samt digital trivsel. Han sagde, at et eksempel på den sidste søjle er, at folk løsriver sig fra deres smartphones og sociale mediekonti, lever i nuet og nyder det.

Ejer har fået nøglerne til Hotel Ry

Det er en kæmpe lettelse at have hotelnøglerne i hånden, fortæller Michael Gadeberg fra ejendomsselskabet Hotel Ry, der nu leder efter nye forpagtere.

Hotelkæde hylder sine lokalområder

En københavnsk hotelkæde ønsker at deltage aktivt i de lokalområder, hvor man driver hoteller. Nu lancerer kæden et koncept, som inviterer naboerne tættere på.

Log ind